Locatie fabrica

LIVRARE
DIRECT DE LA FABRICA

jud. Maramures,

Arinis, str. Principala, nr. 121

INTREBARI INFORMATIVE

INTREBARI ADRESATE FRECVENT

Voi primi acelasi produs pe care il vad in poza?

Da, in limita posibilitatilor. Lemnul natural poate suferi modificari constante, motiv pentru care incercam sa redam acelasi finisaj, dar cu un detaliu personalizat. Facem tot posibilul sa livram un produs conform asteptarilor.

In cat timp se livreaza comanda?

Produsele care se regasesc in stoc se predau curierului in aceeasi zi daca timpul permite pregatirea comenzii.

Pentru produsele personalizate se achita 50% avans si acestea se livreaza in termen de 3-4 saptamani.

Se pot returna produsele?

Potrivit art.13 alin. (3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 aveti dreptul de a va retrage din contract, respectiv de a returna un bun achizitionat, dar nepersonalizat, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri exceptand cele de livrare. Prima zi din cele 14 stabilite de lege este considerata ziua in care ati intrat in posesia fizica a bunului.

Tamplaria.ro isi rezerva dreptul de a amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute si evaluarea acestora. In cazul in care nu se poate livra un alt produs, tamplaria.ro va va informa imediat si va va returna banii in termen de maxim 7 zile de la data la care am constatat imposibilitatea livrarii

Contact in vederea returnarii produselor nepersonalizate

  • numele si prenumele
  • adresa de e-mail
  • numarul de telefon
  • data achizitionarii produsului
  • adresa de corespondenta
  • contul bancar in care sa fie rambursati banii
  • poze cat mai explicite care sa arate problema descoperita la produs
Livrare, montaj
  • In conditii exceptionale de livrare (etaje superioare fara acces lift, livrare cu macara sau nacela pe fereastra, drumuri cu acces dificil, etc.) suntem nevoiti sa percepem taxe suplimentare pentru livrare. De asemenea nu asiguram fixarea produselor de pereti (polite, oglinzi, sisteme de ancorare, etc.)
  • Majoritatea produselor se livreaza gata asamblate. In cazul exceptiilor, montajul este facil si poate fi realizat inclusiv de catre persoane fara experienta. Instructiunile de montaj insotesc intotdeauna produsul.
Where can I ship my order?

Ut bibendum a adipiscing purus massa a facilisi congue parturient condimentum urna donec per adipiscing cursus nisl nam tristique parturient id.

Aliquam quam at et in ipsum at venenatis a eget dignissim aliquam tincidunt ultrices lacus ad consectetur imperdiet sem suspendisse ante a dapibus potenti.Eu parturient parturient magnis tempus molestie augue quam vulputate hac facilisis est nisl pretium a cursus.

INFORMATION ABOUT US

CONTACT US FOR ANY QUESTIONS