Termeni si Conditii

Magazinul online tamplaria.ro este administrat de compania ONLINE PARTS S.R.L. ( in calitate de Vanzator ), inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J24/479/2020, avand CUI 42482215, atribut fiscal RO, sediul social in Arinis, nr. 121, Maramures.

Procesarea Comenzilor

Cumparatorul poate obtine mai multe informatii despre plasarea unei comenzi online din sectiunea “Cum cumpar”. In momentul plasarii unei comenzi in magazinul online tamplaria.ro, Cumparatorul isi exprima acordul cu metoda de comunicare prin intermediul email-ului.

Transmiterea comenzii pe pagina va fi urmata de primirea unui email sau mesaj sms generat automat care semnifica doar plasarea comenzii. Acest mesaj, impreuna cu disctiile telefonice, prin email sau prin alte cai cu reprezentantii vanzatorului nu constituie acceptari ferme ale comenzii, si implicit nu semnifica incheierea contractului la distanta. Confirmarea unei comenzi se face dupa verificarea acesteia pentru a corespunde necesitatii cumparatorului. Aceasta confirmare se face doar de catre un reprezentant de vanzari, telefonic sau prin email.

Reprezentantul de vanzari va verifica comanda urmand sa ii comunice Cumparatorului prin email sau telefonic produsele comandate pentru a putea fi validata.

Produsele cuprinse in cadrul comenzilor verificate de catre Vanzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.

In cazul produselor cu status “La comanda”, sau “Cere oferta”, acceptarea comenzii cumparatorului de catre reprezentantul de vanzari si implicit incheierea contractului la distanta se va face numai dupa verificarea disponibilitatii acestora la furnizori/producatori. Confirmarea va fi transmisa prin e-mail pe adresa cumparatorului.

Cumparatorul poate anula o comanda inainte de a primi mesajul de confirmare a expedierii, prin transmiterea unui email catre office@tamplaria.ro. Cumparatorul poate renunta la cumparare initiind procedura deschisa in cadrul sectiunii “Renuntarea la cumparare”.

Cumparatorul poate returna produsul / produsele respectand procedura descrisa in cadrul seciunii “Returnarea produselor”. 
 

Facturarea Comenzilor

Vanzatorul va emite cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in raport cu legislatia in vigoare.  
 

Preturile si informatiile despre produse

Toate preturile afisate in cadrul magazinului online tamplaria.ro includ TVA ( 19% ). Preturile nu includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care se specifica acest lucru.
 

Continutul paginii (denumirile si descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor / furnizorilor produselor listate si pot fi incomplete din motive legate de spatiu si/sau structura informatiei.
 

Din acest motiv, tamplaria.ro nu is asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice si preturile produselor fara o notificare prealabila. Imaginile produselor sunt prezentate in cadrul magazinului online tamplaria.ro cu titlu de exemplu si pot fi diferite fata de produsele livrate, prin culoare, aspect, etc. .

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost importate gresit din baza de date, ne alocam dreptul de a anula comenzile care contin aceste produse si de a anunta clientii in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 
 

Informatii stoc

Pentru fiecare produs in parte se afiseaza disponibilitatea acestuia.


Datorita gamei foarte largi de produse pe care o cuprinde catalogul nostru online, preturile si stocurile se actualizeaza de la un interval de 24 de ore pana la 5 zile.

Modalitati de plata 


Produsele comandate din magazinul online tamplaria.ro pot fi achitate in avans sau la livrarea acestora.


Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita un avans de minim 50% din valoarea produselor in cazul in care acestea se aduc la comanda expresa a clientului.

Modalitatile de plata acceptate sunt:

 – Numerar, prin intermediul curierului sau la sediul vanzatorului

 – Prin transfer bancar

 – Prin card la sediul vanzatorului (POS)

 – Plata online cu cardul prin intermediul mobilPay
 

Prelucrarea datelor cu caracter personal


Informatiile furnizate sunt pastrate in conditii de securitate si vor fi utilizate numai in scopul agreat de cumparator in momentul colectarii lor, conform legilor in vigoare.
 
Cumparatorul are posibilitatea sa modifice informatiile cu caracter personal prin accesarea sectiunii online “Contul meu”.
 
Prin plasarea unei comenzi sau crearea unui cont, cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea vanzatorului pe adresa de email furnizata. Cumparatorul va avea posibilitatea sa modifice ulterior adresa inregistrata si sa selecteze mesajele pe care va dori sa la primeasca in continuare.
 
ONLINE PARTS S.R.L. respecta toate mentiunile din legea 677/2001 Articolul 12(1) aliniat C : “ informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate” .

Forta majora si litigiile


Niciuna dintre partile contractate nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o asfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 
Eventualele probleme si sesizari vor fi rezolvate pe cale amiabila, apeland la numarul 0751102124, sau la adresa de email office@tamplaria.ro .
 

Drepturi de autor

Drepturile de autor ale continutului siteului www.tamplaria.ro apartin in totalitate societatii ONLINE PARTS S.R.L. . Orice sesizare se face la adresa de email office@tamplaria.ro .